Generalsponsor

Arkiverte nyheter

http://mail.kilkam.no/

Lyst på Kilkam-mail?
@kilkam.no
Send forespørsel til:
Postmaster@kilkam.no

Oppgi følgende:
-Fullt navn
-Ønsket "epost-navn"
-Alternativ Epost/mobil

Grasrotandelen


Hei alle!

Det var flott å se at det er så mange 1. klassinger som vil være med på fotball. Det er nå 15 gutter og 10 jenter som har meldt seg på. Supert!

Treningene vil i den første tiden hovedsakelig være basert på lek og aktivitet med ball. Hele gruppa vil være sammen store deler av tida, men vi vil også skille jentene og guttene i deler av treningen da tanken er å ha ei ren jentegruppe når vi kommer til kamper. Ønsker derfor å ha en hovedtrener for guttene og en hovedtrener for jentene.Vi har heldigvis fått mange tilbakemeldinger fra foreldre som vil bidra rundt laget:

· Brita Bergli Kristensen er foreldrekontakt.

· Hans E Haldorsen er hovedtrener for guttene.

· Alf Gunnar Bendiksen, Eirin Bendiksen, Line Lyder, Rune Kristensen, Fin-Erik Johansen stiller opp som hjelpetrenere (her kan det være behov for flere, hiv deg med !).

· Undertegnede har tatt på meg å være lagleder og vil i hovedsak ta meg av det som trengs av administrasjon rundt laget (formidle informasjon til dere, melde på til turneringer, etc).

· Petter Kulseng vil bidra rundt jentelaget etter behov (ved turneringer, etc).Vi mangler hovedtrener for jentene. Håper noen vil ta på seg den oppgaven!Vedlagt ser dere laglisten med informasjonen jeg har fått samlet så langt. Dere må se over denne og sjekke at opplysningene stemmer. Gi meg tilbakemelding om eventuelle feil/mangler, så skal jeg rette opp.Treningen blir nå på grusbanen ved Kila skole tirsdager kl 17:00-17:45.

Hans tar ansvaret for treningen førstkommende tirsdag og kontakter de han trenger å ha med seg av hjelpetrenerne (både guttene og jentene).Ser dere på tirsdag!Med vennlig hilsen

Morten Opsal

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Sponsorer

Sponsorer - Topp 10!

Kilkam Cup 2010

Fotballnytt fra Norge

Siste fra ski.kilkam.no