Generalsponsor

Arkiverte nyheter

http://mail.kilkam.no/

Lyst på Kilkam-mail?
@kilkam.no
Send forespørsel til:
Postmaster@kilkam.no

Oppgi følgende:
-Fullt navn
-Ønsket "epost-navn"
-Alternativ Epost/mobil

GrasrotandelenFotballgruppa hadde ansvaret for parkeringen under Norgescup-rennet på ski i Kilbotn i helga. Jon Harald Ekman var "parkeringssjæf", og organiserte vakter og plasser gjennom hele helga. Oppdraget ble løst på en aldeles utmerket måte! Med seg hadde han av voksne Øyvind Mikalsen, Rolf Hansen, Arnt Furfjord Mathisen, Alf Gabrielsen, Rune Kildal og Arnold Aalmo. I tillegg stilte følgende spreke gutter fra Team 94/95/96: Jens Ekman, Martin M Mikalsen, Eivind Hansen, Martin E Mathisen, Øyvind Stormo og Marius B Hansen. Fredag og lørdag starta vi kl 07:30 og søndag kl 07:00. FANTASTISK AT GUTTAN OFRA DELER AV VINTERFERIEN TIL Å STÅ OPP GRYTIDLIG PÅ MORNINGEN FOR Å VÆRE PARKERINGSVAKTER!! ALL ÆRE TIL DEM FOR DET!!!
I tillegg stilte Stine Sareussen og Julie Ekman fra J15/16 seg til disposisjon på kjøkkenet, med vaffelsteiking, pølse- og kaffekoking + div. En kjempejobb av disse også. FLOTTE GREIER!

1 kommentarer

  1. Kjell Arne  

    Hei!!

    Vi fra Skigruppa ville bare benytte anledningen til å si Tusen hjertlig takk for at dere stilte opp på arrangementet vårt! Dere gjorde en kjempejobb og var absolutt et positivt ansikt utad for alle som møtte dere på parkeringen! Vel blåst!

    Kjell Arne

Legg inn en kommentar

Sponsorer

Sponsorer - Topp 10!

Kilkam Cup 2010

Fotballnytt fra Norge

Siste fra ski.kilkam.no